28-04-10

receive the power

 

Serve the city 

Deze internationale organisatie probeert jongeren te bewegen om meer aan de wereld te geven dan om ervan weg te nemen. Ze doen dit door regelmatig andere mensen of organisaties in de stad te helpen. Serve the City is een manier van leven. Het is elke morgen opstaan en tegen jezelf zeggen: “God, bedankt voor deze dag. Hoe kan ik vandaag iets geven?” Hoe anders zou onze wereld eruit zien als iedereen zo zou denken? Het zou geweldig zijn! Dit wordt een dynamische workshop, zeker weten!

 
Dansgroep United 
United zijn zes hippe, jonge en katholieke meiden uit Nederland, in love with God! Een pittige dansgroep die laat zien van Wie zij haar talenten gekregen heeft. Vorig jaar waren ze ook reeds te gast. Ook dit jaar openen ze de jongerendag op een spetterende manier. Misschien heb jij wel zin om een megacoole dans aan te leren !

Bibliodrama

Heb je veel fantasie? Hou je van improviseren?
In BIBLIODRAMA verkennen we een religieus verhaal op een intense, speelse en creatieve manier. We kruipen in de huid van de personages van het verhaal, om te voelen wat zij voelden en te denken wat zij dachten. Zo kan het verhaal een spiegel worden voor ons eigen leven.

meer info ?   zie http://receivethepower.ijd.be/reeks3.html

 

 

15:04 Gepost door webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: receive the spirit, jongeren, geloof, bijbel, geest |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.