20-09-10

samenhuizen

 

ANDERS WONEN EN LEVEN MET GELOOFSGENOTEN

Gelovig ‘samenhuizen’ rond Jezus wordt mogelijk in een voormalige priorij bij Leuven.

Het gebouw biedt woonruimte voor verscheidene gezinnen met voldoende autonomie voor elk gezin. Tevens zijn er gemeenschappelijke ruimten voor verfrissende ontmoetingen en boeiend samenleven, zoals een vergaderzaal, een ontmoetings- en gebedsruimte, een mooie tuin en enkele gastenkamers. Naast het dagelijkse avondgebed is er wekelijks een gemeenschappelijke maaltijd en een huisvergadering.

Het project biedt kansen voor wie wil groeien in geloof en voor wie authentiek wil delen en leven vanuit het evangelie. Onthaal en gastvrijheid krijgen gestalte in activiteiten in en om het huis. Gods vriendschap met de mens wordt tastbaar in respect, verbondenheid en solidariteit.
Dit initiatief wordt mee gedragen door een groep tochtgenoten en vrijwilligers. Ervaren geestelijke begeleiders,  gevormd in de grote spirituele traditie van de kerk, verlenen hun medewerking.

Is zo’n gelovig ‘samenhuizen’ iets voor jou? Meld je dan aan voor de infovergadering op 24 september (om 19.30 uur, onthaal 19.15u) op   0478 29 26 17.

De commentaren zijn gesloten.