28-09-10

Taize Rotterdam

 

Heb jij zin om mee te gaan naar Rotterdam , van 28 december 2010 tot  1 januari 2011?

 
Taize Rotterdam

De Europese jongerenontmoeting van Taizé is aan haar 33ste editie toe. Na Brussel en Poznań houdt de Pelgrimage van Vertrouwen op Aarde dit jaar halt bij onze Noorderburen!
Van 28 december 2010 tot en met 1 januari 2011 komen tienduizenden jongeren uit heel Europa samen in Rotterdam om elkaar te ontmoeten,  plezier te maken, samen te bidden en uit te wisselen over leven en geloof.

De ontmoeting wordt in nauwe samenwerking met de lokale christelijke gemeenschappen georganiseerd. Iedereen slaapt in gastgezinnen, ’s morgens is er een ochtendgebed in de parochiekerk en de overgang van oud naar nieuw wordt samen met de lokale kerkgemeenschap gevierd. Twee keer per dag komen alle deelnemers samen voor een gemeenschappelijk gebed met tienduizenden jonge mensen. In de namiddag zijn er workshops over maatschappelijke thema’s, engagement en geloof.

IJD organiseert de Vlaamse deelname aan de volgende Pelgrimage van Vertrouwen op Aarde. De Vlaamse groep vertrekt op dinsdagochtend 28 december 2010 met de bus vanuit Antwerpen naar Rotterdam en is terug op zaterdagavond 1 januari 2011.
De reis is bedoeld voor jongeren tussen 17 en 30 jaar. Deelnemen kost all in (reis heen en terug, verblijf in gastgezinnen, maaltijden , verzekering enz.) € 110.
Meer info via edward.bekaert@ijd.be  of 02 533 29 20.

De commentaren zijn gesloten.