28-09-10

madrid

 

Volgende zomer verwachten ze in Madrid meer dan 2000000 jongeren voor  de 26ste Wereldjongerendagen (WJD): een 6-daags feest van ontmoeting, gebed, kunst, geloof, dans, catechese, theater, massaspektakel en vooral heel veel ambiance.  
 

180 landen
Naar Madrid komen delegaties uit meer dan 180 landen. Vlaanderen kan niet afwezig blijven! Met meer dan 1000 jongeren tussen 16 en 30 jaar trekken we in augustus naar Madrid. 

 

10 enthousiastelingen, een massa vrijwilligers, maar nooit genoeg!
Katinka, Anke, Noëlla, Pieter, Annelien, Audrey, Katelijn, Guido, Evi en Marleen deden tijdens vorige edities van de WJD veel ervaring op en  vormen samen de IJD-kerngroep voor Madrid. Samen met enkele tientallen andere IJD-collega’s en heel wat vrijwilligers staan ze in voor de professionele organisatie van de WJD en zijn ze vast van plan om Madrid 2011 onvergetelijk te maken voor al wie erbij zal zijn! Heb je zin om ons te helpen bij onze Madriddroom en samen met andere vrijwilligers mee promo te voeren? Contacteer ons dan als de bliksem. We vinden zeker een gepaste job voor jou! :)

Er is zelfs meer: indien via jou 15 mensen inschrijven voor de WJD die nog nooit deelnamen, doen we je een paëllafestijn voor 16 man cadeau zodat jullie elkaar al even op voorhand leren kennen. Bezorg ons een lijst met jouw 15 nieuwkomers en wij zorgen voor de rest!

 

1 date vooraf
Al wie meegaat naar Madrid brengen we 1 keer op voorhand samen: zaterdagnamiddag en -avond 16 april plannen we een deelnemersontmoeting. Be there!

bron : http://www.madrid2011.be/

De commentaren zijn gesloten.