17-03-11

pelgrim '11

 

16 April 2011
Pelgrim 11

Je twijfelt nog of je meegaat naar de Wereldjongerendagen? Je wil graag meer informatie? Je ben al ingeschreven voor de Wereldjongerendagen en wilt graag meer weten over wat je allemaal gaat beleven? Je wil samen met een duizendtal jongeren zingen en bidden tijdens een avondwake?

Dan is Pelgrim 2011 zeker iets voor jou. Op Pelgrim 2011 zullen we jullie een boeiend programma aanbieden dat helemaal in het teken staat van de Wereldjongerendagen. Op deze dag doen we uit de doeken wat er jullie allemaal te wachten staat in Madrid. Je krijgt op deze dag ook meer informatie over het voorprogramma dat je gekozen hebt. Als je nog twijfelt om deel te nemen aan de Wereldjongerendagen dan kan je het informatieprogramma volgen over het voorprogramma waar jouw voorkeur naar uitgaat. Voor de jongeren die zich reeds ingeschreven hebben om deel te nemen aan de Wereldjongerendagen is Pelgrim 2011 een must!

Pelgrim 2011 zal plaatsvinden in Leuven! Om 10u zullen we verzamelen aan het Van Even auditoriacomplex in de Parkstraat 49, 3000 Leuven.

 

Inschrijven
kan op www.cassianus.ijd.be tot en met 30 maart 2011.
Je kan bij je inschrijving ook aanvinken of je een WJD-trui wenst te bestellen. Je duid er ook de gewenste maat aan. De truien kosten 25 euro. Je betaalt deze cash op Pelgrim 11.

Meer info
 audrey.van.den.bremt@ijd.be

De commentaren zijn gesloten.