01-04-11

pelgrim '11

 

 

16 April 2011
Pelgrim 11

Je twijfelt nog of je meegaat naar de Wereldjongerendagen? Je wil graag meer informatie? Je ben al ingeschreven voor de Wereldjongerendagen en wilt graag meer weten over wat je allemaal gaat beleven? Je wil samen met een duizendtal jongeren zingen en bidden tijdens een avondwake?

Dan is Pelgrim 2011 zeker iets voor jou. Op Pelgrim 2011 zullen we jullie een boeiend programma aanbieden dat helemaal in het teken staat van de Wereldjongerendagen. Op deze dag doen we uit de doeken wat er jullie allemaal te wachten staat in Madrid. Je krijgt op deze dag ook meer informatie over het voorprogramma dat je gekozen hebt. Als je nog twijfelt om deel te nemen aan de Wereldjongerendagen dan kan je het informatieprogramma volgen over het voorprogramma waar jouw voorkeur naar uitgaat. Voor de jongeren die zich reeds ingeschreven hebben om deel te nemen aan de Wereldjongerendagen is Pelgrim 2011 een must!

Pelgrim 2011 zal plaatsvinden in Leuven! Om 10u zullen we verzamelen aan het Van Even auditoriacomplex in de Parkstraat 49, 3000 Leuven.

Wat staat er op het programma?

10.00 u.
Bij het begin van de dag krijg je info over de eigenlijke Wereldjongerendagen in Madrid en over de voorprogramma’s. Na dit infomoment zal je alle praktische informatie hebben die je nodig hebt om naar Madrid te vertrekken.


11.00 u.
Is het een kikker? Is het een grasspriet? Nee dat is het niet! Het is de groene WJD-trui die je in heel Leuven ziet!
We gaan in zee met Studio 100 om een flashmob te maken die de hele wereld zal gezien hebben. We lichten hier een eerste tipje van de sluier op over wat jullie te wachten staat!

12.00 u.
We picknicken samen.

12.45 u. tot 18.15 u.
We veroveren Leuven met God achter de draaitafel als onze begeleider! Het oefenen en het uitvoeren van de flashmob gaat van start!

18.45 u.
We eten samen in het studentenrestaurant Alma 2.

20.15 u.
Avondwake in de Sint-Pieterskerk voorgegaan door bisschop Hoogmartens.

21.30 u.
einde.

Praktische info:
Deelnemen aan deze dag kost 15 euro.
Je hoeft enkel een picknick mee te brengen voor ‘s middags.
WIE REEDS EEN GROENE WJD-TRUI HEEFT BRENGT DEZE ZEKER MEE NAAR PELGRIM!
ALLE WJD-DEELNEMERS WORDEN VERWACHT!

Kom je met de trein? Dan vind je
hier de treinuren vanuit de provinciehoofdsteden

Inschrijven
kan op www.cassianus.ijd.be tot en met 30 maart 2011.
Je kan bij je inschrijving ook aanvinken of je een WJD-trui wenst te bestellen. Je duid er ook de gewenste maat aan. De truien kosten 25 euro. Je betaalt deze cash op Pelgrim 11.

Meer info
 audrey.van.den.bremt@ijd.be

De commentaren zijn gesloten.