03-06-11

wjd madrid

 

Madrid kort

Deelnemen aan de WJD kan op 2 manieren: er is een korte en een lange formule. Kies je voor de korte formule dan vertrek je op 15 of 16 augustus 2011 met het vliegtuig naar Madrid. Daar neem je deel aan het programma van de WJD. We vliegen terug naar België op 22 augustus 2011.

Inschrijven voor de korte formule kan tot en met 5 juli 2011!

Hieronder vind je een beknopt schema van het programma.

  • opening op 16 augustus,
  • van 17 t.e.m. 20 augustus Vlaamse ontmoetingen en input in de voormiddag en deelname aan het jongerenfestival in de namiddag;
  • het slotweekend van de WJD met de avondwake en de slotviering.

Schrijf je in voor de korte formule dan zorgen wij voor een ticket heen en terug, een verzekering, een WJD-rugzak, toegang tot alle WJD-events, WJD-food, een wild-card voor het openbaar vervoer enz.

  1 prijs

Deelnemen aan de Wereldjongerendagen kost €650 of je nu opteert voor de korte of lange formule. Wie inschrijft en het voorschot van €200 betaalt voor Pasen 2011 krijgt €25 korting!

We verwachten je volledige inschrijfgeld voor 15 juli 2011.

Annulatie

Annuleren met geldige reden (herexamen of ev. ziekte) kan tot 5 juli 2011 12.00u. Na aftrek van de al gemaakte kosten (€50 voor lange formule, €80 voor korte formule) krijg je wat je al betaalde terug.

Bij annulatie na 5 juli wordt niets terugbetaald.

Wees creatief!

€650 is niet weinig, hoewel je er 1 of 2 weken all-in vakantie voor krijgt. Wees echter creatief! Via allerlei acties kun je alleen of in groep een deel van je deelnamegeld laten sponsoren. We denken aan allerlei verkoopacties, autowas, sponsortochten, schenkingen door oma's en opa's :) enz. Misschien wil je parochie ook een duit in het zakje doen! Als je een tof sponsoridee hebt, deel het dan zeker op onze facebookgroep!

Solidair

Blijft deze prijs voor jou een probleem, neem dan contact met ons op. Samen en discreet zoeken we naar een oplossing om te maken dat je zeker meekan.

16 - 30 jaar

Om deel te nemen aan de WJD moet je tussen 16 en 30 jaar zijn. De benedengrens is strikt: wie geen 16 is op 15 augustus 2011 kan echt niet mee en moet wachten tot de volgende WJD...

bron : ijd

De commentaren zijn gesloten.